October 27, 2013

Manjalara

Tanda hati dari sahabat


Semalam, kami berkesempatan mengunjungi Karnival Rasul in My Heart di Masjid Imam Al Ghazali, Bdr Manjalara Kepong. Sebenarnya tujuan utama saya ke sana adalah untuk bertemu sahabat saya Laili yang kebetulan rumahnya berhampiran dengan tapak karnival :). Program tu jadi penyebab je..:)

Tidak berniat memborong atau membeli-belah, kami sekadar menjengah-jengah gerai, makan char kuey teow kegemaran juga melayan anak-anak bermain. Lihat kuda, arnab, memanah. Sebenarnya saya teruja ke sana nak jumpa Laili tapi rasa tak puas sembang, cepat sangat rasanya masa berlalu, ditambah pula dengan kerenah dan karakter anak-anak masing-masing. Petang itu hujan renyai-renyai, Laili dan anak-anak pun pulang dulu, baby Hureen elok saja lena dalam carrier Laili.

Harap-harap ada lagi pertemuan selepas ini, harapnya lebih lama, lebih banyak perkongsian cerita kami.

4 comments:

Tetamu Istimewa said...

Kek ke tu kak?

Ummu Amar said...

kek coklat yg comel dan sedap..:)

nur farahain said...

Hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
BLOG AIN DISINI
follow jugak, NAK LANGSINGKAN BADAN?, KLIK SINI : JOM LANGSING BERSAMA ;)

Kesuma Angsana said...

KA pernah makan kek coklat tu lah hehehe

Entri Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...