October 12, 2008

anugerah dan rahmat yang tak terhitung..

Amar temankan umi kat wad..bilik 10,annur Pusrawi

salam..Syawal 1429..dilalui dengan penuh hikmah dan nikmat yang sangat tak terhitung..alhamdulillah..segalanya cukup..dgn keluarga tersayang disisi..dengan keamanan anugerah Allah yang tidak bertepi..segalanya kadangkala terlalu kerdil rasa diri..bila terasa nak meminta-minta kepadaNya..segalanya lengkap!

walaupun pergerakan agak terhalang dgn keadaan kaki yang kejap baik kejap kejang..alhamdulillah..dianugerahkan suami dan keluarga yang begitu memahami..masya Allah..rasa tak terlahir segala terima kasih!

ketika sebelum Syawal ..batuk dan demam dah mula melanda..kesakitan itu tanda kasih sayang Tuhan!bersabar dan bersyukurlah wahai sang hamba..dan berlarutan sehingga cuti raya habis dan mula masuk bekerja..

natijahnya..(natijah?)pada hari check up dgn Dr Asmah..kena tahan di wad..sebab high degree dan ada contraction..baby baru 33 minggu belum cukup matang..dan bimbang demam yang berlarutan akan efek pada baby..maka..bermalam di wadlah kami sekeluarga..

hari jumaat..pujuk dr untuk discaj dari wad..terasa terlalu sakit plak bila ditahan di wad..alhamdulillah dr bagi kuar dgn bersyarat..makan ubat yang diberi dan kena follow up semula by selasa..kena rest dan jgn fikir pasal keje..hehehehe..x kisahlah dr..asalkan saya dapat kuar wad..

alhamdulillah..ptg jumaat tu dah bleh kuar..dan weekend diisi dengan nikmat rehat ..alhamdulillah..mak dan adik2 datang melawat..siap bawakan sarapan segala macam hari sabtu tu...alhamdulillah...

2 comments:

Zana S said...

byk sgt koroje ek??

alhamdulillah takda apa2.

take a good rest ya umi.:D

Ummu Amar said...

hihi..ntahle..keje klu dikira mmg tak terhitung..

alhamdulillah..smlm kena mc lagi sbb premature contraction..aduss mcm2..thanks

Entri Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...