April 29, 2008

perkembangan dan penguncupan hehhehhee





1. ketika baru 8 jam
2. 4 bulan setengah
3. 9 bulan 21 hari
4. kini 17 bulan 23 hari..

5 comments:

Guhn said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Assalamualaiki...

Terjawab jugak teka teki akak bila tgk blog ni.. memula tgk rase mcm kenal...then..bila browse..betullah tekaan akak. Tahniah.. dah jadi isteri dan ummi..Alhamdulillah. Akak tak sure Izah masih igt akak lagi atau tak..Kita pernah serumah dulu beberapa bulan masa kat apartment di Ampang. Bila lalu LRT Jelatek tu..teringat kenangan sekejap di situ. Apa pun moga Izah sentiasa bahagia...Ameen. (K. Aida)

Ummu Amar said...

kak aida..lama sungguh tak dgr citer..alhamdulillah..manakan tak ingat..akak masih line library gak ke macam kak nik?

Anonymous said...

Salam..

Alhamdulillah masih igt lagi yer. aah masih di bidang library. tapi akak dah kat kampung coz dapat keja kat USM, Health campus KB.. dah 6 tahun dah ni balik kampung... kahwin pun dgn org sini. Izah dah jadik accountant yer..so dah tak keja kat ABIM la yer.. apa pun keep in touch la yer.. Boleh bagi alamat email tak? ni email address akak aida@kck.usm.my. ok wassalam.. comel baby izah.. cute mcm umi dia.

Ummu Amar said...

heheheh..kembang kuncup hidung saya akak kata cute hehehhe..best lah dapat berkhidmat di tempat sendiri kan..?

haah ...dah 3 tahun saya jadi akauntan di MAIWP (gov serv.) email saya ainzaiha79@yahoo.com

Entri Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...