November 21, 2007

my stamps


respon yang sering didengar '..ada masa lagi utk bende2 ni..?' tak pun '..setau saya yg suka kumpul setem ni budak sekolah je..' hmmm apa2lah..tak kisahlah apa tanggapan orang lain yang penting hobi aku tak menyusahkan orang lain hehhheh heh..

bercakap ttg hobi..rasanya semua orang ada hobi memasing..bezanya sama ada sempat atau tidak ..aku?banyak hobi..klu dulu semua benda aku suka kumpul..setem, coins, duit, even tiket bas dan tiket mana2 tempat yang aku pegi for the first time..contoh tiket bas, flight even feri atau tiket masuk kompleks sejarah ke..masuk petrosains dll...seems and sounds macam menyepah je..hehhh hehh..

tapi bagi aku itu adalah dokumentasi kehidupan...tapi apa yang aku kumpul tu takle banyak sangat dan aku tak pun register kat mana2 club yang berkaitan..hanya untuk kepuasan diri..dan terapi minda aku while aku kusut ada 2..satu aku tengok setem2 aku, kedua aku lukis peta tak kiralah peta jalan ipoh ke..peta klang ke..peta sg selangor ke..dan pada waktu itu aku rasa macam terbang sambil tengok bawah..ala2 macam eagle's view..hhe hehhh..best kan hobi aku?

2 comments:

PaYed said...

FUllmak..dah bertukar wajah..bravo ummuamar..resit first beli makanan kat barakah tak simpan ker?

Ummu Amar said...

he ehhe..bravo2..masa tu x minat ngan cashier..caj mahal..

Entri Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...