April 18, 2008

Anugerah Zaman ...Cinta Monyet

tanyalah diri sendiri..pernah tak rasa itu wujud atau paling kurang singgah pada hati? terlalu luas tafsirannya..

cuma apa yang ingin dititipkan di sini adalah cinta monyet..(kenapa aku terjebak hari ni..)..ayat umum..aku selalu bincang bab hati dan perasaan ni dengan teman dan kawan terbaik aku..my husband hehehh..kami sama-sama ada kisah silam yang pernah dilalui, aku hormat apa yang pernah dia alami dan maklum siapa yang pernah didampingi...begitu jugak dia hehheh..

satu kelebihan pada kami..dah kenal sejak kecil..dan kenal jugak pada orang yang pernah diminat, diadmire, disuka, pada waktu zaman kanak-kanak riang dulu..siap ejek mengejek antara satu sama lain..tolong gelakkan pun ada..(kelakar klu diingatkan..:P...)

awek first yang dia minat dulu adalah kawan setadika aku..kawan sekelas kami masa sekolah rendah dulu..taklah cantik sangat tapi memang comel budaknya..putih..pendiam..dah kahwin awal..masa habis sekolah..heheh..balak first yang aku minat dulu pun kawan setadika aku dan kawan masa sekolah rendah gak..hehheh..taklah handsome sangat..tapi pendiam..yang paling best..dia sepupu merangkap bestfriend suami aku hahahhahha..

masa kami nak buat kenduri kawin..kami try cari awek yang suami aku suka dulu..nak jemputlah untuk memeriahkan majlis kami..tapi tak jumpa..

balak yang aku minat plak adalah individu pertama di kalangan kawan sesekolah rendah yang tahu ttg perasaan suami aku pada aku..masa ni aku pun tak tau suami aku ada hati kat aku..hahah hah miracle tu...suamikulah yang cerita..terkejut mamat tu..jauh-jauh kami berjalan last2 kawin dengan kawan sendiri..masa kenduri kawin kami dia datang ..

apa-apapun..alhamdulillah dah jodoh dengan En Faizal..dialah insan yang terbaik yang Allah anugerahkan pada aku..seadanya dia dan seadanya aku..kami akur dan sangat bersyukur dengan anugerah ini..meskipun kami 'musuh' masa kecik..tapi dialah Arjuna di hati..hehehhhhehh jiwang plak...

alhamdulillah..

2 comments:

edyan7 said...

salaam...

hmmm... cinta monyet banyak...echehhh... tapi ada satu crush...aku gelar infatuation je... masa sekolah menengah... ada satu makhluk Allah ni aku suka tapi tak dilayan...ahahhaa... malu pun ada gak...

skang dia ada gak dia kim salam melalui mak aku... aku pun ada kim salam jugak kat dia... kalau aku tak cakap pun ko tahu punya... aku rasa dia pun bukan ingat aku lagi... buat malu orang kampung je...

clue: taekwon-do black belt 3 DAN...huhuh...lalallalala

Ummu Amar said...

yanz;
t/wondo black belt batch kita rasanya sorang je kan..adakah dia arjuna/lelaki itu..?he heheh..

Entri Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...