September 12, 2013

4 Lelaki Terkacak

Iman berkata,

'Dalam dunia ni kan Ummi ada 4 orang je lelaki yang handsome..
Pertama Am, kedua Cikgu Malik, ketiga AliCafe, keempat ABAH!'

Saya bertanya,

'Orang lain?tak handsome?'

Jujur dan tulus sahaja dia menjawab,

'Tak..yang lain macam tak je..'

Am ialah watak yang dilakonkan oleh Aaron Aziz dalam Cereka Adam dan Hawa, Cikgu Malik juga watak yang dilakonkan Aaron Aziz dalam 'Oh My English' , AliCafe yang dimaksudkan adalah Fahrin Ahmad manakala Abah pula ialah En Faizal Aman :). En Suami yang mendengar celoteh anak daranya, tersenyum dan berkata ,

'hmmmm..tengok..suami awak ni setaraf Aaron Aziz dengan Fahrin ke'handsome'annya..'

:P

9 comments:

Aku Penghibur said...

wahh pandainya anak akak, comel :) untung akak dapat suami handsome :)

Mimi Azirah said...

Pndi ank akak

Akmal Halim said...

pandainyee anak akak..dah besar nanti IA jadi orang hebat2..aminn :)

Nick Nashram said...

kalo suami konpem lebih hensem dari aaron aziz atau fahrin..hehe

Ummu Amar said...

Acik..alhamdulillah..:)

Mimi..sebenarnya x sangka dia boleh cakap macam tu hehehhe

Akmal..insyaAllah, moga yang baik2 utk anak dan zuriat..amiin

Teacher Nick..of course!

chicken_floss said...

Ali man!hehe.

Ummu Amar said...

Ali man!betul 2..aaaali..alicafe :)

CikLaLA said...

comelnye anak akak bila panggil fahrin tu alicafe, hehe

Ummu Amar said...

CikLala..dia x tau nama betul dah..nampaknya muka fahrin dia cakap 'tu Alicafe' hehehhe

Entri Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...