November 15, 2007

NAC 2007




tempat: KL Convention Centre
tarikh:12-13 November 2007



As an accountant..you must think far beyond the bookkeeper..itu antara yg ditegaskan dalam National Accountants Conference tahun ni..NAC jadi medan kemuncak untuk para akauntan dan yg sewaktu dengannya utk berkumpul dan refresh the accountant's role and of course utk gain new experience..tahun ni NAC telah mencatat rekod kehadiran tertinggi dengan lebih 2000 akauntan hadir..tahun ni jugak MIA as badan induk akauntan di Malaysia mencapai usia 40 tahun..

as for me..NAC jadi medan utk kenal org lain..enjoying myself more than that daily numbers!instead of attending the seminar and the con current session..aku tak lepaskan peluang merayap kat exhibition booth and take part in whatever quizes and activities either by organizer or sponsors..

i've got a mug from CPA answering the mind challenge at the first day and got token from Microsoft Dynamics for masukkan bola golf..he hheh pretend like a golfer that day!in fact dapat lagi hadiah masa jawab quiz masa last session..a memo pad kit..walaupun dapat hadiah kecik tapi fun!ada satu lagi yg best..urut refleksologi dgn MAB..10 ringgit utk 15 minit..fuh!best!dah penat berjalan kat KLCC tu for sure segala urat dan otot need 2 be care..h ehheh..yg urut pulak dari Malaysian Association of Blind..sambil urut sambil dgr citer mslh penglihatan diorang..they're not blind sepenuhnya..tapi ada pelbagai masalah penglihatan rupanya..ada yg mata tak centre, ada yg nmpk bayang je..ada yg mslh saraf..mcm2 lah..alhamdulillah Allah jadikan aku sempurna..meskipun ada rabun jauh heh ehhe..

ada satu lagi yg best dlm NAC tahun ni..lunch sambil entertain by ADIBAH NOOR..he hehh..aku mmg minat suara minah ni..very energetic!she's such an entertainer!even lagu dia yang bawak quite a number lagu2 lama..tapi still best utk layannn..dasyat gak..

2 comments:

nina 5/9 said...

izah... ko pegi NAC tu? aku pun pegi la... alamak... ruginya tak jumpa ko!punya ramai gila orang kat sana, bos aku pun aku tak jumpa... alamak... rugi la! lama betui tak jumpa hang.

Ummu Amar said...

ia ke?awat x habaq..aku pun lupa nak sms sesape..muka2 ukm adalah yang aku kenal..tahun lepas pun aku gi gak..tu yg terus bersalin lepas nac heh heh..hmm..klu tau bleh kita dok sebelah ke..makan sama ke..

Entri Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...