August 12, 2011

My Bestfriend NURUL IMAN

Inilah anak perempuan tunggal Ummi buat masa ini..anak manja Abah..anak bertuah Ummi, Nurul Iman. Iman mewarisi ke'comel'an Ummi..:)..kecil molek je..makan banyak ke, makan sikit ke..susah benar nak naik badan. Iman memang anak yang berkarakter 'anak nombor dua', kuat semangat, berdikari, tak terjangka..
Keletah bicara Iman juga agak melangkaui usianya..geram dengan mulut kecohnya..:)..serasa kadangkala nak ikat dengan riben. Iman adik yang manja, kakak yang sangat prihatin, anak yang mendengar kata dan juga bijak muslihat! Pernah diminta ambilkan beg Ummi..ayat Iman "Iman tak kuatlah Ummi, Iman ni kecik lagi" sambil buat riak muka kasihan. Bila ditanya "Kenapa Iman tak puasa?" jawab Iman "Iman mana boleh puasa, Iman baby girl, puasa tu utk men and women"..aduhai..boleh?

5 comments:

yan said...

terbayang iman cakap ala-ala slang dia tu...huhu comel

Kulaan Kuala said...

sambil mulut muncung2..hehhh

misskandorian said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kulaan Kuala said...

ello ell..hhehhe..hati senang jiwa tenang..jelita lah kannnn..:)

apsal x bleh bukak blog u recently?haiyak..ini hati sudah manyak rindu sama laling..hhhehe

Wildan said...

sedang lucu-lucunya tuh kak

Entri Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...