August 12, 2013

Baraan B5J5


Hari raya ke 4. Sahabat-sahabat saya ber'baraan' di Sg Besar. Gambar di atas, gambar yang cukup buat saya 'cemburu'. Kami bersahabat sejak Tingkatan 1, seawal usia 13 tahun hinggalah kini...:)

Mereka 'tag' gambar beramai-ramai di hadapan sekolah kami yang tercinta dalam akaun FB saya. Aduh!Sangat cemburu..setulusnya saya masih rasa bersyukur, mereka masih 'mengingati' saya biarpun saya tidak dapat turut serta dalam baraan kali ini. Buktinya..mereka 'tag' saya..:).

Sebenarnya ada lagi gambar-gambar lain, tapi saya paling suka gambar ini untuk saya abadikan dalam blog saya sebab ia berlatarbelakangkan sekolah dan asrama tempat kami mula kenal, berkawan, bergaduh, bersaing sesama sendiri satu tika dahulu. Meskipun ada antara kami yang bertukar/ berpindah ke sekolah lain selepas Tingkatan 3 (selepas PMR) tapi ia tidak pernah menghalang rasa 'nostalgia' ini untuk tetap kami kongsikan sampai bila-bila

Selamat Hari Raya sahabat-sahabat tercinta. B5J5 the best!

August 11, 2013

Gambar Hari Raya Aidilfitri 2013


Saya sangat tidak sempat 'update' blog ini sepanjang keraian Syawal yang masuk hari ke 4 hari ini. Saya letakkan gambar keluarga kami sebagai pembuka cerita Syawal. Seperti kelaziman kami setiap tahun Syawal tetap diraikan utamanya bersama keluarga sebelum dipanjangkan kepada sahabat handai dan jiran terdekat.

Selamat Hari Raya!

Entri Berkaitan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...